Collecties

Hier vindt u een overzicht van diverse collecties. Maak hieronder een keuze.

 

partnerPremium partner

Roka is dealer van alle bekende modemerken voor mannen die gaan trouwen.

logo-tp-roka

Bij ons vind je de complete collecties van oa. Alexander Alesi, Cossmo, Carlo Pignatelli en Hans Ubbink Wedding maken exclusieve items in een kleine oplage speciaal voor ROKA. Deze pakken en/of accessoires zijn niet in andere winkels verkrijgbaar. Door deze bijzondere collectie items is een bezoek aan een van onze winkels een must voor iedere bruidegom.

Ga naar ROKA.nl

Trouwpakken merk overzicht

Pakken kun je in alle prijsklassen kopen. Wat maakt het verschil tussen de verschillende trouwpakken? De stoffen die gebruikt worden zijn heel erg bepalend voor de prijs. De buitenstof, de voeringstof en het binnenwerk van een pak kan uit verschillende kwalitiets eisen voldoen. Een andere belangrijke factor is hoe het pak gemaakt is. Is het door een hoogwaardige fabrikant geproduceerd dan zie je meteen het verschil met een goedkopere. Je ziet het verschil goed tussen de verschillende trouwpakken als je ze onderling goed kan vergelijken.

  • collslide-02
  • collslide-04
  • collslide-02
  • collslide-031

In de betere gespecialiseerde zaken kan je goede trouwpakken zoals:Hugo Boss, Corneliani, Cossmo, Carlo Pignatelli, Alexander Alesi, Wilvorst, Masterhand, Kenzo, Paul Smith, Roberto Cavallli en Kimo met elkaar vergelijken en daarmee beslissen welk merkpak qua budget maar ook qua snit het beste bij je past. Bekijk hier een aantal voorbeelden uit de collecties van de verschillende pakkentrouwpakken.

all-brands

all-brands