partnerPremium partner

Roka is dealer van alle bekende modemerken voor mannen die gaan trouwen.

logo-tp-roka

Bij ons vind je de complete collecties van oa. Alexander Alesi, Cossmo, Carlo Pignatelli en Hans Ubbink Wedding maken exclusieve items in een kleine oplage speciaal voor ROKA. Deze pakken en/of accessoires zijn niet in andere winkels verkrijgbaar. Door deze bijzondere collectie items is een bezoek aan een van onze winkels een must voor iedere bruidegom.

Ga naar ROKA.nl

De Love & Marriagebeurs, hét trouwfeest van Nederland!

Ga je trouwen? Zet je fantasie om in werkelijkheid en bezoek de Love & Marriage Beurs. Er zijn namelijk zoveel keuzes die jullie moeten maken dat een beetje hulp geen kwaad kan. Dus kom champagne proeven, laat je betoveren door de modeshow met de mooiste bruidsjurken, voel je als een ster in een limo en maak je entree bij de diverse locaties. Op dé trouwbeurs van Nederland beleef je alvast een voorproefje van je eigen trouwfeest en vind je ook nog eens antwoord op al je vragen! Van trouwfotografie tot de mooiste mode voor de bruid en Bruidegom, alles kun je vinden op de Love & Marriagebeurs

Waanzinnige modeshow!

De nieuwste trouwjaponnen en kostuums zijn te zien tijdens de meest spectaculaire bruidsmodeshow van Nederland! In een speciaal hiervoor gebouwd modetheater worden de nieuwste collecties geshowd van alle bekende bruidsmodemerken. Van Pronovias en Demetrios tot Linea Rafaelli; alle stijlen zijn vertegenwoordigd. De mannequins en dressmen maken er gedurende een uur een wervelende show van.In Utrecht, Rotterdam en Eindhoven is de show drie keer per dag om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur te zien. In Den Bosch, Zwolle, Groningen, Amsterdam en Arnhem is de show twee keer per dag om 12.00 uur en 14.30 uur te bewonderen.

Door het grote aanbod kun je goed prijs en kwaliteit met elkaar vergelijken en dat zonder dat het je zeeën van tijd kost. De Love & Marriage Beurzen zijn niet alleen bedoeld als een efficiënte voorbereiding op jullie trouwdag, het is ook gewoon genieten. Samen met je partner bepalen hoe je trouwdag eruit moet zien want tegenwoordig mag alles en moet er niets, het is tenslotte jullie dag. - Kom dus samen op de Love & Marriage Beurs alle mogelijkheden verkennen... Kijk en geniet!

all-brands